Изграждане и ремонт на покриви от Pokrivi-bg.bg

Търсите строителна фирма, на която да поверите Вашия груб строеж, строителни ремонти, частичен или цялостен ремонт на Вашия дом или офис в София или страната?

Pokrivi-bg.bg е доказала се надеждна фирма с професионален опит над 20 години в направа и изграждане на нови покриви, ремонт на покриви и полагане на хидроизолация.

Кои сме ние

Pokrivi-bg.bg е доказала се надеждна фирма с професионален опит над 20 години в направа и изграждане на нови покриви, ремонт на покриви и полагане на хидроизолация.

Екипът ѝ се състои от млади и креативни експерти и строителни техници, наследили и развиващи семейния бизнес, притежаващи дългогодишен стаж в сферата на строителството и ремонтите.

Основна задача за Pokrivi-bg.bg е да са изключително сериозни и отговорни към поетите ангажименти спрямо това да направят най-доброто за покрива и сградата, в която живеете.

Всеки клиент получава комплексно обслужване – безплатен оглед, консултация, изготвяне на оферта, доставка на материали, извършване на строително-ремонтна дейност.

При сключване на договор с клиент, за Pokrivi-bg.bg е много важно да следи за изпълнението му в срок, а след приключване на обекта издава гаранция за извършената работа.

Работи се с първокласни строителни материали с гарантиран произход от водещи фирми, производители в строителния бранш, и чрез спазването на всички строителни изисквания – Pokrivi-bg.bg гарантира дълги години живот на покривното съоръжение.

За да се добие най-точна представа на каква стойност ще излезе ремонтът, трябва да бъде  направен оглед от наша страна. Огледът е безплатен, но е необходим, за да има прецизност в  изготвяне на офертата!

По-добрата фирма за ремонт на офис и доверена фирма за ремонт на апартамент или къща

9

Бърз и надежден ремонт на покрив при аварийни ситуации

Ние предлагаме ускорена услуга за всички спешни случаи, като ви помагаме да отстраните причинените щети на покрива на най-добри цени!

 

9

Цялостно изграждане на нови покриви само с качествени материали

Работим само с качествени материали, за да можем да гарантираме дълголетието на вашия покрив, като даваме гаранция и за труда си. Обадете ни се още днес, за да ви изготвим оферта за цялостно изграждане на нов покрив.

9

Висококачествени конструкции от екип с дългогодишен опит

Всеки изпълнен от нас обект за ремонт на покрив, хидроизолация, полагане на керемиди и други строително-ремонтни дейности, са изпълнени от професионалисти в областта и бранша.

 

години опит

завършени обекта

%

доволни клиенти

Реализирани обекти

Полагане на хидроизолация

Изграждане на нова покривна конструкция

Изграждане на нов покрив

Свържете се с нас

Работим на територията на цялата страна

Call Now ButtonПозвънете