Свържете се с нас

Pokrivi-bg.bg предлага цялостни жилищни и търговски покривни услуги на територияята на цяла България. Сертифицирани сме в най-високите нива на покривната индустрия. Предлагаме ремонт на покриви, подмяна, монтаж, поддръжка и много други!

Потърсете ни за оглед на обект, а ние ще се свържем с Вас в максимално кратък срок и ще предложим най-качественото решение за Вашия проблем. Работим качествено и спазваме сроковете. 

Заяви оглед 

Как да се свържете с нас?

За въпроси, свързани с покривите, за подаване на оферта, за огледи на обекти, за консултации или за всичко, свързано с покривите – можете да се свържете с нас чрез контактната форма или на номер 0893 859 855

Информация за контакти

Адрес

Работим на територията на цялата страна

Без почивен ден

Понеделник – неделя: 08:00ч – 20:00ч

Пишете ни

abigrup66@abv.bg

Обадете ни се

0893859855

При нужда от спешен ремонт на покрива: 0893859855

Обадете ни се още днес за безплатен и експресен оглед!

Ремонт на покриви от доказана фирма в бранша

Ако имате нужда от консултация или искате да заявите строително-ремонтна дейност за покрива на вашия дом, не се колебайте да се свържете с нас! При нужда от спешни и аварийни ремонти, ще се отзовем незабавно!

Предлагаме сезонни оферти с отстъпки за нови клиенти! С радост ще обсъдим с Вас ремонта, от който се нуждаете и ще Ви предложим цена и оферта.

Къде работим:

Работим на територията на цяла България.

Свържете се с нас за експресен оглед в София, Пловдив, Перник, Варна, Бургас, Пазарджик, Благоевград, Самоков, Велико Търново, Видин, Габрово, Хасково, Добрич, Кюстендил, Ловеч, Плевен, Разград, Кърджали, Русе, Стара Загора, Нова Загора…

Какво получавате:

Всеки клиент получава комплексно обслужване – безплатен оглед, консултация, изготвяне на оферта, доставка на материали, извършване на строително-ремонтна дейност.

Получавате качество от надеждна фирма за изграждане и ремонт на покрив на конкурентни цени, която спазва сроковете! Без авансово плащане!

Материали, с които работим:

Работим с първокласни строителни материали с гарантиран произход от водещи фирми, производители в строителния бранш, и чрез спазването на всички строителни изисквания –  гарантираме дълги години живот на покривното съоръжение.

 

Защо да изберете нас:

Pokrivi-bg.bg разчита не само на качествени материали, но и на висококвалифициран персонал. Ние знаем какво правим и го правим добре, давайки гаранция за всеки наш продукт!

Полезни съвети:

Препоръчително е всяка година да проверявате изправността на покрива, без значение от възрастта му. Ако забележите разрушени или липсващи керемиди, ги подменете или потърсете помощ от хора с опит.

Колкото по-често правите проверки на състоянието на вашата сграда, толкова по-дълго ще се радвате на защитен и уютен дом.

Call Now ButtonПозвънете