Монтаж на метални керемиди

Металните керемиди спестяват време, пари, усилия и притежават трайна красота на цвета. Не изискват поддръжка. Металната покривна система е устойчива на капризите на времето.

Монтаж на метални керемиди

Изборът на покривна система, независимо от случая – нова сграда или ремонтиране на съществуваща конструкция, е изключително важен, а разнообразието от системи го прави и доста сложен. Покривът на една сграда е определящ за качеството ѝ не по-малко от основите. Той е частта от сградата, чиито проблеми са най-неотложни, най-скъпи и най-сложни за отстраняване.

Течовете и овлажняването причиняват гниене, развиване на мухъл и плесени в топлоизолацията и увреждат трайно дървената конструкция. Дори слаб теч в зоната на билото, може да нанесе непоправими щети на голяма част от покрива, като в същото време, тези проблеми са изключително трудни и скъпи за диагностициране.

Предимствата на металните керемиди произхождат от тяхната същност – основният материал за производството им е стомана! Здрава, еластична суровина, която, защитена по правилния начин от корозия, е перфектната основа за производството на впечатляващи, както на външен вид, така и по технически характеристики, покривни продукти.

За да се постигне дълготрайност, металният лист предварително се подлага на горещо поцинковане. Следват няколко слоя осигуряващи стабилна основа на крайното полиестерно покритие.

Реализирани обекти

Полагане на хидроизолация

Изграждане на нова покривна конструкция

Изграждане на нов покрив

Свържете се с нас

Работим на територията на цялата страна

Call Now ButtonПозвънете