Хидроизолация Завод Кремиковци

Предназначението на покривната конструкция е да предпазва сградата, била тя жилищна или обществена, от проникването на влага във вътрешните помещения. Предпазната роля на покрива е безспорна и за да бъде тя максимално ефективна, при изграждането или ремонта на съоръжението трябва да се отдели особено внимание на допълнителната му влагозащита и изолация.

Полагане на хидроизолация

Покривната хидроизолация може да варира в зависимост от вида на покрива, например за плосък покрив тя ще се изпълнява по една технология, а за наклонен покрив ще бъде направена по друга. И не само ще се различават по начина на инсталиране, но и по отношение на използваните материали, както и тяхното количество. Освен това състоянието на изолацията, както и експлоатационните характеристики на целия покрив ще зависят от това колко качествено ще бъде направена изолацията.

Това, което не трябва да се забравя и подценява – влагата може да дойде не само отвън, но и да се събере под покрива, което е не по-малко вредно за самата хидроизолация, но и за интериора, особено ако наскоро са правени ремонти по тях.

Нашият екип е специализиран за справяне и с най-упоритите течове и влага на покриви и тераси чрез газопламъчно полагане на хидроизолация с воалит. Благодарение на изолационните си качества, хидроизолацията разрешава проблеми с появата на мухъл, който е изключително вреден за здравето ни, а също така можем да сме спокойни и по време на най-проливните дъждове за това дъждовна вода да проникне в къщата ни.

Още едно предимство на хидроизолацията с воалит са и шумоизолационните свойства, които притежава. В случай, че сте решили да продадете имота си, полагането на хидроизолацията и ремонтът на покрива преди това  винаги увеличават стойността на вашия имот, за разлика от това къщата ви да има проблем с влагата.

Полагането на хидроизолация е една добра и дългосрочна инвестиция във вашето здраве, нерви и пари – ние от Pokrivi-bg.bg работим само с качествени материали на водещи марки, като гарантираме за дългия живот на покрива ви и даваме гаранция за своя труд.

Свържете се с нас още днес, а ние ще изготвим персонализирана оферта след предварителен бърз оглед и оценка на вашия покрив, като можете да използвате формата за контакти, за да ни изпратите заявка!

Реализирани обекти

Полагане на хидроизолация

Изграждане на нова покривна конструкция

Изграждане на нов покрив

Свържете се с нас

Работим на територията на цялата страна

Call Now ButtonПозвънете